Televizoriaus spintelė, 100x35x40cm, akacijos masyvas

131,99 €
Įsiminti
Kiekis

  Pristatymas

Pristatome per 6-8d.d.

  Nemokamas pristatymas

visoje Lietuvoje

Ši iš medienos masyvo pagaminta, įspūdingo dizaino televizoriaus spintelė bus išskirtinė detalė jūsų svetainėje. Ji taip pat gali būti naudojama kaip žema, šoninė ar daiktų laikymo spintelė ir tikrai trauks jūsų svečių dėmesį.

Ši spintelė yra pagaminta iš natūralia apdaila puošto tropinio kietmedžio - akacijos medienos masyvo, kuris yra atsparus įvairioms oro sąlygoms ir patvarus. Kiekvienas gamybos žingsnis yra atliekamas itin kruopščiai, nesvarbu, ar tai būtų poliravimas, dažymas ar lakavimas. Meistrystė ir gražūs medienos raštai kiekvieną baldą padaro unikaliu ir šiek tiek išsiskiriančiu vienas nuo kito. Mūsų televizoriaus spintelė turi 1 dureles ir 2 skyrius. Didelis stalviršis taip pat gali būti naudojamas kaip laikina vieta dekoracijoms. Sukurta su pakankamai vietos laikyti daiktams, šoninė spintelė tvarkingai ir ranka pasiekiamu atstumu talpina žurnalus, knygas, DVD ir multimedijos įrangą. Reikia surinkti tik kojeles ir spintelę.

Svarbi pastaba: televizoriaus spintelės spalvos gali skirtis viena nuo kitos, todėl kiekvienas baldas yra unikalus; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: natūralia spalva padengtas akacijos medienos masyvas
  • Matmenys: 100 x 35 x 40 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Su 1 durelėmis ir 2 skyriais
  • Apdaila: poliruota, dažyta ir lakuota
  • Stabilus ir patvarus
  • Reikia surinkti: taip

287442
95 Prekės

Charakteristikos

medžiaga
natūralia spalva padengtas akacijos medienos masyvas
matmenys
100x35x40cm