Televizoriaus spintelė, 90x30x40cm, rausv. dalb. med. masyvas

192,99 €
Įsiminti
Kiekis

  Pristatymas

Pristatome per 6-8d.d.

  Nemokamas pristatymas

visoje Lietuvoje

Su mūsų gražia televizoriaus spintele suteikite savo interjerui egzotiško žavesio! Turintis 2 stalčius ir 2 skyrius, šis staliukas televizoriui suteikia pakankamai vietos daiktams bei taps tiek praktiška, tiek dekoratyvia jūsų svetainės ar miegamojo detale.

Šiai iš rausvosios dalbergijos medienos masyvo pagamintai audio aparatūros spintelei poliruojant, dažant bei lakuojant buvo suteikta graži apdaila, taip užtikrinant jos rafinuotą išvaizdą. Rausvoji dalbergija, dar žinoma kaip palisandras ar raudonmedis, yra tropinis kietmedis, žymus savo ryškiais raštais. Be to, įvairus raštas ant stalčių suteikia prie lovos pastatomai spintelei žavesio. Plazminio televizoriaus spintelę lengva surinkti ir valyti drėgna šluoste. Su mūsų elegantiška televizoriaus spintele suteikite savo interjerui naujo įvaizdžio!

Svarbi pastaba: išskirtinė meistrystė ir gražūs rausvosios dalbergijos medienos masyvo raštai kiekvienai baldo detalei suteikia unikalumo ir šiek tiek išskiria vieną nuo kito; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: rausvosios dalbergijos medienos masyvas
  • Matmenys: 90 x 30 x 40 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Su 2 stalčiais ir 2 skyriais
  • Su gražiu, dekoratyviu deimantų raštu
  • Poliruota, dažyta ir lakuota
  • Lengva prieiga laidams

247734
17 Prekės

Charakteristikos

medžiaga
rausvosios dalbergijos medienos masyvas
matmenys
90x30x40cm